Avtorji

Ni izdelkov

ART MUS december 2022

Letošnji art-MUS se je prevesil že v drugo polovico, zato je pravi čas, da se pripravimo še na sklepno dejanje, na zatvoritev. Zgodila se bo v petek, 16.12.2022, od 17. ure naprej, v prostorih Cirkulacije 2 v podhodu Ajdovščina, ko bodo prisotni tudi sodelujoči umetniki. Medtem, ko bodo umetniki zavijali svoja dela in jih pripravljali na transport, lahko vi izkoristite še zadnjo priložnost in uveljavite veselo-decembrski art-MUS popust ter poskrbite, da se bo pod novoletno jelko znašel še kak slovenski umetnik oziroma njegovo delo.

Vljudno vabljeni, vabljene!

 

Letošnji - že osmi zapored - art-MUS: sejem umetnin poteka tudi v hibridni obliki, saj nas lahko najdete na spletni strani https://art-mus.si, osebno pa se lahko srečamo med 6. in 16. decembrom 2022, od ponedeljka do sobote med 12. in 19. uro v podhodu Ajdovščina 2 na Slovenski cesti v Ljubljani.

Sejem umetnin art–MUS je organiziran v obliki sproščenega druženja in podprt z zanimivimi strokovno-umetniškimi diskusijami, s katerimi želimo povezovati obiskovalce in prisotne umetnike ter umetnice. 

Vabljeni na spoznavanje slovenske sodobne umetnosti ter povezovanje z umetniki/umetnicami;  seveda pa bo na sejmu mogoče umetniška dela moč tudi kupiti.

Ker je v slogi moč, smo se letos povezali še z umetniki  iz ateljejev v Stari Tobačni, kjer se lahko vsak četrtek in petek med 6. in 16. Decembrom med 16. in 19. uro sprehodite po ateljejih umetnikov/ic, jih spoznate ter morda odkupite umetniško delo iz prve roke.

Sodelujoči umetniki ateljeji v Stari Tobačni so:

IGOR BANFI, BRINA VIDIC / BRENCHA, MILOŠ DEKIĆ, MARK DIVJAK / M7 GRAFIKS, MOJCA FO, EVA FORSTNERIČ, MAŠA GALA, TONI KOVAČIČ, TINA KONEC, BARBARA KASTELEC, ANDREJA KRANJEC, MARIA KARNAR LEMESHEVA, ANDREJ PAVLIČ, ANASTAZIJA PIRNAT, NIKA RUPNIK, MAJA ŠEBENIK / I HAVE NO FOCUS, KATJA BEDNARIK SUDEC, MIRJANA SUŠEC

Beri večShow less
Filtriraj po
Preklopi filtre
Prikazano 1-21 od 48 izdelek(ov)
Close
Click for more products.
No produts were found.

Settings

Share

Meni

Ustvarite brezplačen račun za shranjevanje priljubljenih izdelkov.

Prijava