Click for more products.
No produts were found.
Meni

art–MUS 2022 je tu!

Ključnega pomena za uveljavitev sodobne umetnosti in z njo tudi prodajnih priložnosti je predvsem prepoznavnost in prisotnost avtorjev na umetnostnem trgu, še posebej domačem, ki je še v razvoju. V ta namen smo že pred leti pričeli s projektom, naslovljenim art–MUS, katerega temeljno poslanstvo je z inovativnimi pristopi približati slovensko likovno umetnost vrhunskim zbirateljem in ljubiteljem umetnosti doma (in na tujem) ter omogočiti celovite storitve in vrhunsko uporabniško izkušnjo z umetnostjo.

Sejem umetnin art–MUS pripravljamo letos že osmič zapored; gre za promocijo številnih priznanih slovenskih umetnic in umetnikov ter nacionalno uveljavljanje sodobnih slovenskih in tudi mednarodnih vizualnih umetnosti.

V obdobju COVID-19 med 2020 in 2021 smo postali “hibridni”, saj smo pričeli izvajati tudi prodajni spletni sejem, ki je doživel velik uspeh in prepoznavnost. Spletni obisk je odličen in aktiven preko celega leta na naslovu https://art-mus.si.

Veseli smo, da se po dveh letih ponovno vračamo s fizično izvedbo sejma. Tokrat bo art–MUS prvič potekal v Ljubljani in sicer v mesecu decembru, natančneje med 6. in 16. decembrom 2022 v podhodu Ajdovščina na Slovenski cesti. Organiziran bo v obliki sproščenega druženja in podprt z zanimivimi strokovno-umetniškimi diskusijami, s katerimi želimo povezovati obiskovalce in prisotne umetnike ter umetnice. Umetniška dela bo na sejmu seveda mogoče tudi kupiti.

Interesa med obiskovalci, kupci, pa tudi samo radovedneži, ki morda le primerjajo cene umetnin ali še razmišljajo o nakupu, je bilo že v preteklosti veliko, z udejstvovanjem v Ljubljani pa se nadejamo še večjega obiska. Sejem umetnin art–MUS namreč pomeni prav posebno novost, saj je pravzaprav edini sejem umetnin, ki ga podpira tudi Ministrstvo za kulturo, na katerem sodeluje že preko 100 priznanih umetnikov in umetnic vseh generacij, hkrati pa k sodelovanju vsako leto vabimo tudi strokovnjake z likovnega področja. Menimo, da gre za projekt, ki daje prednost popularnosti, všečnosti in navsezadnje prodaji in s tem komercialni vrednosti slovenske kulturne dediščine, ki jo prenaša v inovativni format ter tako bogati osnovno galerijsko-muzejsko ponudbo ter ji omogoča neslutene možnosti za bodoči razvoj.

Vabljene, vabljeni!

Close
Click for more products.
No produts were found.

Settings

Share

Meni

Ustvarite brezplačen račun za shranjevanje priljubljenih izdelkov.

Prijava