Click for more products.
No produts were found.
Meni

ARHIV: ART-MUS: Sejem umetnin in praznik umetniškega izraza, ki povezuje in navdihuje

Z velikim veseljem vas vabimo na že 9. izvedbo sejma umetnin ART-MUS, ki bo zaživel v srcu Ljubljane, v prostorih Cirkulacije 2 v Podhodu Ajdovščina 2. Sejem bo potekal od 17. do 23. decembra, in sicer vsak dan med 9.00 in 19.00 uro.

Ta edinstveni dogodek postavlja v ospredje širok spekter umetniških talentov iz Slovenije. ART-MUS sejem je priložnost, da doživite nepozabno potovanje skozi umetniške kreacije. Od slikarstva do kiparstva, od fotografije do grafike - umetniki in umetnice predstavljajo široko paleto umetniških izrazov, vsaka umetnina pa pripoveduje lastno zgodbo, odraža unikatnost, strast in globino, ki je plod izjemne ustvarjalnosti in vizionarske izvirnosti.

 
Na sejmu se bo predstavilo več kot 100 umetnikov, katerih dela že lahko občudujete na naši spletni strani www.art-mus.si. To je priložnost, da se seznanite z njihovim delom še pred uradnim odprtjem sejma.
 
Letos bo ART-MUS gostil več kot 100 izjemnih umetnikov. Njihova dela lahko že sedaj raziščete na naši spletni strani kjer vas čaka predogled tega, kar vam ponujamo na sejmu. Tokrat ponovno organiziramo tudi dražbo umetnin. Dogodek bo vodil priznani umetnik in izkušen dražitelj Goran Medjugorac - Gogi. Dražba bo potekala 22. decembra ob 17. uri v Podhodu Ajdovščina, kjer boste imeli priložnost pridobiti nepozabne umetnine za vašo zbirko.
 
Ne zamudite tega enotedenskega umetniškega dogodka, še posebej, ker se odvija tik pred božičem in novoletnimi prazniki. Pridružite se nam in odkrijte umetniške stvaritve, ki bodo vaše praznike naredile še bolj posebne! 
 
Doživite umetnost v vsej njeni lepoti na ART-MUS sejmu.
Vabljeni!

Utrinki

Preteklo: PREŠERNOV POP-UP DOGODEK

Spletno-prodajni POP UP art-MUS dogodek ob Prešernovem dnevu je na sporedu že tretje leto zapored. Tudi tokrat Vam ponujamo prav posebno POP UP ponudbo slovenskih sodobnih umetnin, ki jih lahko na Prešernov dan, torej 8. februarja 2023, naročite z 10% popustom na https://art-mus.si.

 

Na spletni strani promoviramo in predstavljamo preko sto slovenskih umetnic in umetnikov. 

 

Pričnemo torej v sredo, 8. februarja 2023,  nato pa se »klikamo« cel februar, mesec kulture.

 

Vabljeni v virtualni svet (na splet)!

  

Preteklo: SLOVENSKE UMETNICE pop up 8. - 25. marec 2023

 

V času med 8. in 25. marcem, ko se obeležujeta mednarodni dan žena in materinski dan, se bo odvijal poseben spletno-prodajni dogodek, namenjen ljubiteljem umetnosti. Slovenske likovne umetnice bodo na dogodku predstavile svoja najnovejša umetniška dela, ki so nastala kot izraz njihove ustvarjalnosti ter želje po izražanju svojih pogledov na svet.

 

Prodajni dogodek bo potekal v obliki pop-up spletne prodaje, ki bo za obiskovalce odprta le za omejen čas. Slednji bodo lahko med 8. in 25. marcem obiskali spletno stran: https://art-mus.siin si ogledali umetniška dela priznanih slovenskih umetnic. Umetnine bodo na voljo za nakup, kar je edinstvena priložnost za tiste, ki si želijo popestriti svoj dom z unikatnim kosom umetnosti.

 

Na prodajnem dogodku bodo na ogled razstavljena dela različnih stilov in tehnik, zato bo prav vsak obiskovalec lahko našel nekaj, kar mu bo všeč. 

 

Pop-up spletno - prodajni dogodek umetniških del slovenskih likovnih umetnic bo tako odlična priložnost za vse, ki si želijo odkriti nove talente in se povezati z ustvarjalnimi posameznicami. Prav tako pa bo odlična priložnost za nakup unikatnega umetniškega dela, ki bo popestrilo vaš dom ter ga naredilo še bolj posebnega.

ARHIV: Spletni-poletni art MUS sejem umetnin na art-mus.si

 

Ponudba slovenskih umetnic in umetnikov!  

 

Uživajte v raznolikosti in talentu slovenskih umetnikov in umetnic, kar bo prijetno popestrilo vaše poletje.

 

Predstavljamo vrhunske umetnike in umetnice iz Slovenije, ki se izražajo skozi različne umetniške discipline, kot so slikarstvo, kiparstvo, fotografija, grafika in še več. Vsaka umetnina je posebno delo, ki  prikazuje izjemno ustvarjalnost in izraznost umetnika ali umetnice.

 

Spletni-poletni art MUS sejem bo gostil virtualno galerijsko ponudbo, kjer boste lahko brez omejitev in udobja doma občudovali dela umetnikov in umetnic. Spletna platforma vam omogoča interaktivno izkušnjo, kjer boste lahko raziskovali različne umetniške stile. 

 

Ponudba za nakup umetniškega dela bo trajala vse do konca poletja, zato boste imeli dovolj časa, da si ogledate vsako umetnino in uživate v vsej njihovi lepoti. Ta dogodek bo idealna priložnost za spoznavanje različnih umetniških perspektiv in odkrivanje novih talentov, ki bogatijo slovensko kulturno sceno.

 

Ne zamudite priložnosti, da se prepustite navdihu in lepoti umetniških del slovenskih umetnikov in umetnic. Spletni-poletni art MUS sejem je tu, da vam omogoči enkratno doživetje umetnosti, ki bo vaše poletje napolnilo s kreativnostjo in estetskimi užitki.

 

Se vidimo na spletuart-mus.si

Close
Click for more products.
No produts were found.

Settings

Share

Meni

Ustvarite brezplačen račun za shranjevanje priljubljenih izdelkov.

Prijava