Spletna trgovina Art-mus.si posluje skladno z Zakonom o varstvu potrošnikov, Zakonom o varstvu osebnih podatkov in z Zakonom o elektronskem poslovanju na trgu. S spletno trgovino Art-mus.si upravlja Zavod za kulturo Naključje 7, Maribor, Smetanova 32, 2000 Maribor, Slovenija.

 

Podatki o podjetju

Zavod za kulturo Naključje 7, Maribor

Smetanova 32

2000 Maribor

 

Davčna številka:  37521900 

TRR: SI56 0451 5000 2053 222 Nova KBM 

 

CENE

Vse cene so izražene v EUR (evrih).

Cene veljajo v trenutku potrditve naročila (dokončanje nakupa).

Cene veljajo v primeru plačila z zgoraj navedenimi načini plačila, pod zgoraj navedenimi pogoji.

V primeru, da se cena artikla tekom obdelave naročila spremeni, bo prodajalec kupca o tem obvestil. Prodajalec bo po svojih najboljših močeh skušal v vsakem primeru kupcu zagotoviti nižjo ceno oz. ponuditi ustrezno rešitev, ki bo potekala v obojestransko zadovoljstvo

DDV ni obračunan na podlagi 1. odstavka 94. člena Zakona o davku na dodano vrednost (nismo zavezanec za DDV). V ceno NI vključen strošek dostave. Dostava paketa je v roku 2–7 dni od prejetja naročila. 

 

 

Prijava in registracija

Za nakup preko spletne strani Art-MUS se morate registrirati tako, da v zgornji vrstici kliknete možnost "Prijava". Ustvarite si nov račun, kamor boste vpisali svoje podatke. Po elektronski pošti boste prejeli potrditveno e-sporočilo. Vneseni podatki bodo skrbno varovani in se bodo uporabljali izključno za obdelavo vaših naročil na strani Art-MUS. S prijavo v profil na spletni strani lahko spreminjate svoje podatke, spremljate zgodovino naročil ter si oblikujete seznam želja.

 

 

Vrste uporabnikov

Z enkratnim vpisom v spletno trgovino Art-mus.si prek elektronske pošte postane obiskovalec gost, s potrjeno registracijo v spletno trgovino Art-mus.si pa postane član. Tako gost kot član pridobita pravico do nakupa v spletni trgovini Art-mus.si.

 

Obiskovalec lahko registracijo za člana opravi preko spleta.

 

Ob registraciji v spletno trgovino kot član, pridobi obiskovalec uporabniško ime, ki je enako naslovu njegove elektronske pošte, ter geslo, ki si ga določi sam. Registracija je možna tudi med postopkom nakupa. V primeru izgube gesla, dodeli podjetje Art-MUS novo geslo po elektronskem naslovu uporabnika.

  

 

Nakupovanje

Pri vsakem izdelku so navedeni naslednji podatki:

 

Ime in opis izdelka (do strani s podrobnim opisom posameznega izdelka dostopate s klikom na sliko izdelka ali ime izdelka, s klikom na lupo si lahko ogledate polno velikost).

Cena izdelka ter morebitna akcijska cena, brez DDV.

Izdelke odlagate v nakupovalno košarico. Vsak trenutek lahko urejate stanje v vaši košarici (spreminjate količine, odstranjujete in dodajate izdelke).

 

Nakup zaključite s klikom na »Zaključi nakup«. Sistem vas vodi skozi naslednje korake:

 

Naročilo. Pregledate lahko izbor izdelkov ter spremenite količino ali pa določeni izdelek odstranite.

 

Registracija uporabnika v primeru, da še niste registrirani oziroma prijavljeni. Lahko izberete tudi možnost »Hitri nakup«.

 

Izberete naslov za dostavo in naslov za račun. Če želite urediti obstoječi naslov za dostavo ali za račun, kliknite gumb »Posodobi«. Lahko dodate tudi nov naslov. Tukaj lahko tudi vnesete morebitne opombe k naročilu.

 

Izberete način dostave in s tem tudi način plačila.

 

Način plačila: Izbira se lahko med tremi načini plačila: Plačilo po povzetju, plačilo po predračunu, plačilo s PayPal.

 

V primeru, da bi želeli katerega od korakov spremeniti, se lahko pomikate nazaj po nakupu s kliki na naslove posameznih korakov.

 

Nakup zaključite s pregledom svojega naročila in klikom na gumb »Oddaj naročilo« na koncu povzetka nakupa.

 

Vaše naročilo bo s tem oddano in odposlano v najkrajšem možnem času.

 

 

Naročilo

Po oddaji naročila prejmete potrdilo o naročilu na vaš e-naslov.

Morebitne preklice naročil lahko v roku 1 ure od oddaje naročila sporočite na naš e-naslov.

V primeru, da kupec v dogovorjenem roku ne prekliče svojega naročila, pomeni, da gre naročilo v obdelavo.

Svoje naročilo si lahko ogledate v zavihku »Moj račun«.

 

 

Plačevanje

Bančno nakazilo (UPN-nalog). Kupec opravi naročilo, nato se mu izpišejo podatki z računom za nakazilo denarja. Potrditveno e-sporočilo s podatki za nakazilo prejme tudi v svoj e-poštni nabiralnik. Za sklic navedite številko računa. Takoj, ko bo nakazilo na našem računu, izdelke pošljemo na navedeni naslov. Če sporočila ne prejmete, preverite mapo z vsiljeno pošto.

 

Po povzetju. Pošiljko pošljemo priporočeno z odkupno vrednostjo, na naslov plačnika.

PayPal

 

 

Izdaja računa

Art-mus.si o naročenih artiklih kupcu izda račun v PDF-formatu na e-naslov kupca. Na računu sta razčlenjena cena in vsi stroški v zvezi z nakupom. Kupec je dolžan preveriti pravilnost podatkov pred oddajo naročila. Kasneje podanih ugovorov glede pravilnosti izdanih računov ne upoštevamo.

 

 

Dostava in dobavni roki

Art-mus.si spletna trgovina izvaja dostavo do kupca, kot kupčev prevzem in preko Pošte Slovenija.

 

 

Stroški pošiljanja naročila

Za ostavo do kupca se obračunajo stroški prevoza, za dostavo preko Pošte Slovenije se stroški izračunajo po njenem ceniku. Kupčev prevzem je seveda brezplačen.

 

 

Kode za popust

Koda za popust oziroma promocijska koda prinaša različne ugodnosti pri nakupu na spletni strani trgovine Art-mus.si. Aktivno kodo najdete v elektronskem sporočilu Art-mus.si ali drugih medijih. Koda prinaša različne ugodnosti, od različnih darilc do popustov. Vsakršna koda je vedno časovno omejena, izkoristiti pa se mora v omejenem določenem roku, sicer je neveljavna.

 

 

Uporaba kode za popust:

Izberite izdelke, ki jih želite kupiti, in jih dajte v košarico.

Na zaključku blagajne v okence »Promocijska koda« vpišete kodo za popust in kliknite gumb »Potrdi«.

Za en nakup je možno uveljaviti le eno kodo za popust.

Ko vpišete kodo za popust, se vrednost kode za popust samodejno odšteje od cene vašega naročila. Ostane znesek, ki ga je treba še poravnati.

 

 

Vračilo in zamenjava blaga

Spletna trgovina Art-MUS ne odgovarja, če stranki posamezni artikli niso všeč, razen če je izdelek poškodovan. Če je izdelek poškodovan, ne da bi bil za to kriv potrošnik, izdelek na svoje stroške vrnemo v roku 14 dni. Vse ostale mogoče nepravilnosti oz. reklamacije skrbno rešujemo v sodelovanju s kupcem, za katerega poiščemo najugodnejšo rešitev.

 

Izdelek vrnite s priporočeno pošiljko in v enaki embalaži, kot ste ga prejeli, na naslov: Zavod za kulturo Naključje 7, Maribor, Smetanova 32, 2000 Maribor. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo!

 

Obvezno priložite račun, saj brez tega ni osnove za vračilo kupnine in pripišite svoj TRR, na katerega vam lahko kupnino vrnemo. Po prejemu izdelka vam bomo v roku osmih delovnih dni vrnili kupnino za izdelek. Stroški poštnine se ne vračajo, razen v primeru upravičene reklamacije (če ste na primer prejeli poškodovan izdelek).

 

 

Pravica do odstopa potrošnika od pogodbe

Pri pogodbah, sklenjenih na daljavo, ima potrošnik pravico, da v 14 dneh podjetju na elektronski naslov (info@art-mus.si) ali po kakšnem drugem komunikacijskem kanalu nedvomno sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev.

 

Potrošnik mora najkasneje v 14 dneh po sporočilu o odstopu od naročila podjetju vrniti blago. Potrošnik vrne blago na naslov: Zavod za kulturo Naključje 7, Maribor, Smetanova 32, 2000 Maribor, Slovenija. Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od naročila, je neposredni strošek vračila blaga.

 

Potrošnik mora artikel vrniti prodajalcu nepoškodovan in v nespremenjeni količini, razen če je artikel uničen, pokvarjen, izgubljen ali se je njegova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv potrošnik.

 

Potrošnik ob vračilu blaga pošlje tudi račun za blago in osebne podatke ter transakcijski račun, na katerega želi prejeti vrnjeno plačilo. Vračilo plačila bomo opravili v 14 dneh od prejema obvestila o odstopu od pogodbe.

 

Pri odstopu od pogodbe, kjer je bila koriščena promocijska koda oz. koda za popust, se ta sredstva upoštevajo kot popust in se uporabniku ne vrnejo. Na TRR uporabnika se vrne le vplačani znesek, uporabniku pa se obenem vrne promocijska koda v obliki nove kode.

 

 

Varstvo podatkov

Osebne podatke uporabnikov spletne trgovine Art-MUS.si varujemo v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1). Podatke hranimo in uporabljamo izključno za izpolnjevanje naročil in pošiljanje novic ter jih v nobenem primeru ne bomo posredovali tretjim osebam.

 

Spletna stran Art-MUS.si samodejno zbira izključno neosebne podatke o uporabi spletnega mesta, kot so obiskanost strani, dnevno število obiskovalcev, časovno obdobje, v katerem se obiskovalci zadržijo na spletni strani ... Spletno mesto uporablja Googlovo storitev »Google Analytics«, ki je namenjena spremljanju in analiziranju obiska spletnega mesta. Kot pomoč pri analizi obiskanosti strani uporablja piškotke, ki izdajo podatke o vaši uporabi spletnega mesta, vključno z vašim IP-naslovom.

 

 

Pravno obvestilo

Spletna trgovina Art-MUS.si in vsi podatki na njej (fotografije, grafike, vsebine) so predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine. Vsebine spletne strani ni dovoljeno kopirati, razpečevati, spreminjati ali na kakršenkoli drug način reproducirati, razen v primeru našega pisnega soglasja.

 

 

Vaš Art-MUS.si

Close
Click for more products.
No produts were found.

Settings

Share

Meni

Ustvarite brezplačen račun za shranjevanje priljubljenih izdelkov.

Prijava